Saltar al contenido

A nube de Martín por Sobrino, Javier

enero 1, 2019

A nube de Martín

A nube de Martín

Título del ebook: A nube de Martín
Autor: Sobrino, Javier
Editorial: Kalandraka Editora
Categoría: Álbumes ilustrados
Fecha de publicación: 10/24/2008
Número de páginas: 40
ISBN: 9788484647089
Idioma: Español
Más información del libro: Álbumes ilustrados

Accede a tus E-Books Favoritos!

 

Descripción del libro:

Eu son Martín, teño unha gata, un ollo de cada cor e unha nube. Subo á miña nube todos os días, pola mañá, pola tarde ou pola noite. Non importa se estou na cama, no parque ou no metro. Ás veces, paso nela moito tempo; outras, un pouco menos. ?A nube de Martín? é un texto de contido onírico sobre un neno capaz de imaxinar outras realidades; coa nube como vehículo simbólico co que transportarse a ese mundo, o relato aposta por ?valorar ese carácter soñador que ás veces pasa desapercibido?, en palabras de Javier Sobrino.

Sobre el autor:

Javier Sobrino, asturià de naixement, es dedica a l’ensenyament en una escola de Cantàbria. No sé si és per la seva il·lusió per ensenyar a nens petits, per estar envoltat d’amics que, com ell, estimen la literatura infantil, o per la meravellosa biblioteca que té a casa. No ho sé, pot haver-hi moltes raons, però el que importa és que gràcies a «aquesta cosa especial» tenim llibres com Aldebarán, Me gusta, Mistral, El misterio de la niebla, Nilo y Zanzíbar, ¿Qué le pasa a Lucía?, Un secreto del bosque… fins arribar a Carnaval.

Rebeca Luciani. Va néixer a La Plata, Argentina. Va estudiar dibuix i pintura al Batxillerat de Belles Arts i va obtenir la llicenciatura en Arts plàstiques a la facultat de Belles arts de la UNLP. Des de l’any 2000 viu a Barcelona, on desenvolupa la seva feina d’il·lustradora i imparteix conferències i tallers d’il·lustració en diferents centres de formació artística. Ha il·lustrat una vintena de llibres per a nens i nenes, i els àlbums A la muntanya de les Ametistes, Busco una mare i El somriure de Daniela han estat distingits amb els White Ravens de la Internationale Jugendbibliothek de Munic. Al 2008 ha estat finalista en el I Premi Internacional de Compostela, per l’àlbúm La nube de Martín, amb text de Javier Sobrino.