Saltar al contenido

Ojos de lobo por Sobrino, Javier

marzo 5, 2019

Ojos de lobo

Ojos de lobo

Título del ebook: Ojos de lobo
Autor: Sobrino, Javier
Editorial: Thule
Categoría: Libros para bebés
Fecha de publicación: 10/3/2016
Número de páginas: 30
ISBN: 9788416817030
Idioma: Español
Más información del libro: Libros para bebés

Accede a tus E-Books Favoritos!

 

Descripción del libro:

Es hora de dormir, pero la oscuridad da miedo, así que Arián se pone a jugar con sus muñecos: el osito, el tigre, el dragón, el gatito de trapo… Y luego llama a todo el mundo: a Caperucita, a mamá, al Gato con Botas, a papá… Cuando todos ellos por fin le acompañan, ya puede dormir tranquilo.

Sobre el autor:

Javier Sobrino, asturià de naixement, es dedica a l’ensenyament en una escola de Cantàbria. No sé si és per la seva il·lusió per ensenyar a nens petits, per estar envoltat d’amics que, com ell, estimen la literatura infantil, o per la meravellosa biblioteca que té a casa. No ho sé, pot haver-hi moltes raons, però el que importa és que gràcies a «aquesta cosa especial» tenim llibres com Aldebarán, Me gusta, Mistral, El misterio de la niebla, Nilo y Zanzíbar, ¿Qué le pasa a Lucía?, Un secreto del bosque… fins arribar a Carnaval.

Rebeca Luciani. Va néixer a La Plata, Argentina. Va estudiar dibuix i pintura al Batxillerat de Belles Arts i va obtenir la llicenciatura en Arts plàstiques a la facultat de Belles arts de la UNLP. Des de l’any 2000 viu a Barcelona, on desenvolupa la seva feina d’il·lustradora i imparteix conferències i tallers d’il·lustració en diferents centres de formació artística. Ha il·lustrat una vintena de llibres per a nens i nenes, i els àlbums A la muntanya de les Ametistes, Busco una mare i El somriure de Daniela han estat distingits amb els White Ravens de la Internationale Jugendbibliothek de Munic. Al 2008 ha estat finalista en el I Premi Internacional de Compostela, per l’àlbúm La nube de Martín, amb text de Javier Sobrino.